nybanner

Tala Fou

E uiga i Jinxiang Garlic

Garlic i Jinxiang, o se faʻapitoa o Jinxiang County, Jining City, Shandong Province, o se faʻailoga faʻafanua faʻafanua o Saina.
O le Itumalo o Jinxiang o se taulaga kalaka lauiloa i Saina.Ua silia ma le 2000 tausaga na totō ai le garlic.700000 mu o le kalaka e totoina i le tausaga atoa, ma le averesi o galuega faatino faaletausaga o le 800000 tone.O ana oloa e auina atu i fafo i le silia ma le 160 atunuu ma itulagi.E tusa ai ma le lanu paʻu, e mafai ona vaevaeina Jinxiang garlic i le paʻepaʻe ma le lanu viole.
O le Itumalo o Jinxiang ose nofoaga fa'ata'ita'i fa'ato'aga fa'aonaponei a le atunu'u, o se tasi o paka fa'ato'aga fa'ato'aga muamua a le atunu'u.O le nofoaga e totō ai, gaosiga, lelei ma le auina atu i fafo o le garlic i le Itumalo o Jinxiang o loʻo i luga o le atunuʻu.Ua lauiloa o le "le kaliki sili ona lelei o le lalolagi e mai Saina, ma o Saina e mai Jinxiang".
Ia Novema 2019, na filifilia ai e avea ma faʻailoga lautele i le 2019 faʻatoʻaga faʻatoʻaga itulagi.
Jinxiang garlic o loʻo i ai faʻamanuiaga manino o le kalaka tele, sua fou, tofo vevela mama, crispy ma suamalie, leai se paʻu, anti-mildew, anti-pala, ma le teuina.I le taimi lava e tasi, o Jinxiang garlic o loʻo i ai se maualuga maualuga tau taumafa.E tusa ai ma le matagaluega o suʻesuʻega faasaienisi, o Jinxiang garlic e sili atu i le 20 ituaiga o meaʻai e manaʻomia e le tino o le tagata, e pei o le porotini, nicotinic acid, gaʻo, magnesium, phosphorus, iron, potassium, ma isi.E ta'ua o mea'ai fa'ama'i fa'anatura sili ona lelei ma mea'ai fa'alesoifua maloloina e tagata popoto.
O le Itumalo o Jinxiang o le nuʻu o le kalaka, faʻatasi ai ma se talafaʻasolopito o le totoina o kalaka i le silia ma le 2000 tausaga.O le Itumalo o Jinxiang o loʻo i ai se nofoaga e totōina ai le 600000 mu, o se tausaga faʻaletausaga o le 700000 tone, o le teuina faaletausaga o le toeitiiti 2 miliona tone, o le aofaʻi o le faʻatau atu i fafo o le 1.3 miliona tone, o le aofaʻi o le gaosiga o oloa auina atu i fafo o le sili atu i le 70% o le atunuu. , ma le 280 pisinisi fa'aulufale mai ma auina atu i fafo.

pd-4


Taimi meli: Sep-14-2022